[VIDEO] Test BMW E30 Cabrio: de ce iubim mașina asta?

bmw e30 cabrio

Anul acesta se împlinesc 30 de ani de când producția pentru BMW E30 Cabrio s-a oprit. Ocazie numai bună pentru a a face o incursiune în trecut.

Materialul video cu BMW E30 Cabrio e mai jos și-l poți viziona printr-un simplu play. Fie aici pe site, fie la noi pe YouTube. În orice caz, un like e bine-venit, iar un subscribe e mega-apreciat.

Mașina despre care vorbim e un BMW E30 Cabrio 318i, în versiunea Design Edition. Și, așa cum îți imaginezi, nu e vorba despre putere, despre tehnologii de ultimă oră sau despre o mașină scumpă. E vorba doar despre pasiune, hrănită prin intermediul unei mașini legendare. Iar motivul pentru care am ales să filmăm materialul în plină iarnă e unul cât se poate de simplu. Pentru a arăta că aceasta e o mașină pe care o poți conduce oricând, în orice condiții.

Pentru că, în definitiv, degeaba ai garajul plin de mașini clasice valoroase dacă nu te bucuri de ele niciodată, nu? Și din punctul acesta de vedere, un E30 – Cabrio, Coupe, Touring sau Sedan – se află la granița dintre clasic și young timer. Suficient de „bătrân” pentru a avea un farmec aparate, dar suficient de modern pentru a-l conduce ușor, fără griji și bătăi de cap.

Mai ales că, fiind vândut în peste 2,3 milioane de unități, un BMW E30 nu e tocmai o mașină rară. Și asta înseamnă că vei găsi piese și că vei găsi oameni care să știe ce/cum/când se strică sau trebuie schimbat. Iar în România, așa cum am văzut în fiecare an la E30 Fest, comunitatea din jurul acestei mașini e una cu adevărat specială. Și asta contează poate mai mult decât valoarea intrinsecă a modelului. Pentru că oricând vei găsi oameni care-ți împărtășesc pasiunea pentru ceea ce cu siguranță va deveni un model clasic.

Materialul acesta e susținut de Motul Romania.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account