Premiera: BMW M5 F10 modificat de HAMANN

HAMANN Motorsport prezinta cel mai nou program al lor pentru noua generatie BMW M5 F10. Pachetul de modificari aduce si mai mult dinamism, lux si exclusivitate decat cele anterioare, pentru a satisface nevoile soferilor aflati in cautarea placerii de a conduce.

Elementele de design contribuie la o aerodinamica mai buna si transforma noul BMW M5 intr-o masina sport impresionanta, accentul fiind pus pe latimea masinii. Extensiile aripilor de 25 mm pe fiecare parte in fata si de 30 mm pe spate transforma masina intr-una asemanatoare cu cele ce concureaza in DTM sau in alte campionate de turisme.

Sortul fata are lumini de zi cu LED-uri, si in combinatie cu sortul spate si paragurile laterale imbunatatesc manevrabilitatea si agilitatea. M5 HAMANN mai beneficiaza si de un eleron pentru plafon si de un spoiler spate.

Pentru a se asorta cu infatisarea puternica oferita de kitul widebody, M5 HAMANN este dotat cu jante ultra-usoare UNIQUE FORGED II, cu dimensiunea recomandata de 9.5Jx21-toli pe fata, incaltate cu pneuri Continental Sport Contact 5P cu dimensiunea 265/30 ZR 21. Pe puntea spate, jantele de 12.0Jx21-toli sunt utilizate in combinatie cu pneurile 325/25 ZR 21.

Noile jante din aluminiu sunt puse in evidenta de arcurile speciale, care coboara cu pana la 30 mm centrul de gravitatie al masinii, imbunatatind in acelasi timp manevrabilitatea.

M5 HAMANN va primi in curand si modificari de performanta, care acum se afla deocamdata in stadiul de dezvoltare: evacuare sport si un nou sistem de management al motorului, ce vor avea ca rezultat un plus de putere de cca. 160 PS pentru motorul V8 si o crestere a cuplului de 220 Nm.

HAMANN a adus o serie de modificari si interiorului noii generatii BMW M5 F10. Piele fina, pedalier din aluminiu HAMANN, aplicatii metalice, finisaje Piano lacquer, piele sau Alcantara – toate sunt disponibile pentru un plus de lux si exclusivitate. De la covorasele personalizate pana la tapiteria in intregime din piele, toate sunt produse manual si integrate cu maiestrie.

[Sursa: Hamann]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account