Un fan BMW si-a dotat 1M-ul cu Piese de Performanta BMW

Nu putea trece mult timp pana ca un posesor de BMW 1M sa-si modifice masina, pentru a o duce la alt nivel. EmmDrei, membru al forumului 1Addicts, si-a luat recent in primire un BMW 1M in nuanta Black Sapphire si nu a mai stat sa piarda timpul.

Dupa ce l-a botezat „Black Bulldog”, mandrul posesor si fan BMW s-a aventurat in lumea pieselor de performanta BMW. Modelul 1M a trecut prin cateva modificari de ordin estetic, atat la interior cat si la exterior, primind grila rinichi neagra de performanta, un nou spoiler si un nou volan, precum si un set de scaune sport cu centuri Schroth in patru puncte.

Posesorul nu vrea sa se opreasca aici: el are de gand sa inlocuiasca si franele si sa instaleze un set de pneuri Pirelli P Zero.

Daca mai aveati vreo indoiala ca BMW 1M arata incredibil pe negru, iata cateva fotografii care va vor schimba cu siguranta parerea.

In cateva saptamani vom porni si noi in cursa pentru un BMW 1M prin European Delivery, si vom face si o vizita pe circuitul de curse de la Nurburgring.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account