Frankfurt Auto Show: BMW X5 Security Plus

Nu mai este nici un secret faptul ca la Salonul Auto de la Frankfurt, BMW a afisat o flota impresionanta de vehicule, de la automobile de productie, la viitoarele modele si concepte, asa ca nu am fost surprinsi sa vedem noua linie BMW de vehicule de securitate.

In timp ce Seria 7 Security nu a fost prezentata publicului larg, ci doar potentialilor clienti, X5 Security a fost accesibil pentru noi toti si ne-am decis sa aruncam o privire mai atenta.

Ferestrele sunt modernizate cu geamuri din sticla securizata de 22mm, iar masina face uz de componente de inalta performanta si panouri turnate din otel. Caroseria prezinta articulatii sigilate, ce furnizarea un sprijin intre usi si cadre, precum si intre panourile laterale si piloni.

bmw-x5-security-8-655x438

Un sistem interfon si camerele din jurul automobilului pot ajuta pasagerii in cazuri extreme, atunci cand sunt blocati in interiorul masinii.

BMW X5 Security Plus este alimentat de un V8 de 4.8 litri, ce ofera 355 CP si un cuplu maxim de 475Nm la doar 3400 rpm. BMW X5 Security Plus accelereaza de la 0 – 100 km / h in 8.2 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 180 km / h.


Ce face acest vehiculul chiar si mai interesant este faptul ca, chiar si pentru cele mai atente persoane, X5 Security Plus arata exact ca un model de productie standard, oferind discretie si un nivel mai ridicat de securitate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account