BMW Seria 4 Cabrio – Randare sau scurgere de informatii?

Cu mult timp inainte de lansarea sa in 2014, viitorul BMW Seria 4 Cabrio isi face aparitia pe internet. Imaginea viitorului BMW Seria 4 Cabrio F33 este incetosata si vizibil marita pe calculator, si are design similar conceptului BMW Seria 4 Coupe, prezentat luna trecuta la Salonul auto de la Detroit.

Se pare ca imaginea provine de la „suspectul de serviciu” BMW, Scott27, care spune si ca acesta e doar unul din multele prototipuri pregatite, dar ca detaliile sunt corecte in proportie de 90% fata de modelul real. Ca de obicei, va sfatuim sa tratati cu circumspectie aceste zvonuri, dar haideti sa vedem mai intai ce cunoastem despre noul Seria 4 Cabrio.

Mai intai, numele de cod este F33 si va prelua o serie de elemente de design de la BMW Seria 4 Coupe F32. BMW Seria 4 Cabrio F33 va pastra plafonul pliant din metal, realizat din trei elemente. Asa cum se poate vedea si in imagine, masina are usi lungi si va avea indicatoare de semnalizare integrate in oglinzile exterioare.

Clientii vor putea alege intre sistemul clasic cu propulsie spate si sistemul de tractiune integrala xDrive. Motoarele vor fi cuplate la o transmisie manuala cu sase rapoarte sau automata cu opt rapoarte, cu clapete pe volan.
Modelul varf de gama va fi 435i.

Plafonul glisant ofera putin spatiu pentru depozitarea bagajelor si din acest motiv nu credem ca va exista si o versiune ActiveHybrid 4 Cabrio. Platforma ActiveHybrid este oferita la momentul actual pentru BMW Seria 3 Sedan,

Viitorul BMW Seria 4 Cabrio va fi dezvaluit cel mai probabil la Salonul auto de la Detroit 2014.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account