Un BMW Seria 7 a fost furat la Salonul auto de la Detroit

WXYZ relateaza ca un BMW Seria 7 apartinand BMW North America a fost furat in Detroit, in primele zile ale Salonului auto. Politia din Detroit cauta BMW-ul furat, care a disparut de langa hotelul Westin Book Cadillac.

Masina era utilizata pentru deplasarea diversilor oficiali BMW, era de culoare gri inchis si avea numere de New Jersey. Se pare ca modelul BMW Seria 7 a fost furat de vis-a-vis de hotelul de lux Westin.

In total BMW a deplasat 19 masini oficiale care au fost utilizate in timpul salonului auto din acest an de la Detroit.

„Masinile urmau sa fie incarcate intr-un camion si transportate inapoi in New Jersey miercuri seara. Politia a declarat ca un receptioner de la hotel a adus BMW-ul de la garaj si l-a predat transportatorului. Cu toate acestea, soferul s-a indepartat pentru cateva secunde, iar martorii au declarat ca au vazut doi hoti intrand in masina si disparand cu ea.” – WXYZ

Din fericire septarul este echipat cu sistemul BMW Assist si dispozitivul de urmarire prin GPS, astfel ca politia e de parere ca pana la urma il vor localiza.

[Sursa: WXYZ via Jalopnik ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account