Randari: Noul BMW X4

BMW se pregateste sa lanseze un nou model din gama X: BMW X4. Vehiculul de tip Sports Activity Coupe va fi lansat in 2014 si va fi asamblat la uzina de la Spartanburg din SUA.

BMW X4 este construit pe acceasi platforma ca si X3 si are nume de cod F26. Modelul va fi pozitionat sub X5 SAV si va masura 4.65 m lungime, la fel ca si X3 F25.

Din punct de vedere al designului BMW X4 preia elementele de la X6 dar si cel mai recent limbaj de design, care se va transpune intrpastreaza un stil unic, cu partea frontal redesenata. Linia plafonului in genul celei de pe X6 se finalizeaza cu un spate atletic si o parte frontala redesenata si o parte spate atletica. Pentru a oferi o infatisare mai dinamica si mai sportiva modelului SAC entry-level, designerii au proiectat si o linie descendenta a plafonului.

Sub capota ne asteptam ca X4 sa preia motorizarile de la X3, adica o serie de motoare pe benzina si diesel, cu patru si sase cilindri. Probabil ca transmisia ZF automata cu opt rapoarte va fi oferita standard.

BMW X4 va concura cu Land Rover Evoque, precum si cu viitoarele modele Q4 si Cajun dezvoltate de Audi si Porsche.

Chiar daca randarile de mai jos nu sunt cele mai reprezentative, ne ofera totusi o idee despre viitoarele proportii ale masinii.

[Randari: Worldcarfans | Autobild ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account