BMW M3 E92 Lime Rock Edition modificat de Mode Carbon si Auto Couture

Tunerii de la Mode Carbon au dezvaluit cel mai recent proiect al lor, bazat pe BMW M3 E92. Modificarile au fost realizate de Auto Couture si ne aduc aminte de editia limitata M3 Lime Rock.

Modelul BMW M3 este vopsit in nuanta Fire Orange si este echipat cu jante de 18 toli Volk TE-37SL cu accente fire orange.

Sub capota tunerii au instalat kitul de supraalimentare ESS Tuning VT2-650 care mareste puterea dezvoltata de motor. Masina a primit si evacuare cu tevi AUTOcouture si sistem Active Autowerke. Suspensia a primit sistemul KW Sleeves.Pentru a sublinia aspectul sportiv a fost instalat pe masina un spoiler Mode Carbon Variant 1 GTS, precum si oglinzi vopsite de Mode Carbon si carcase pentru faruri finisate de AUTOcouture.

La interior regasim scaune Recaro Pole Positions cu tema Lime Rock, iar volanul este unul Alcantara BMW Performance. Cusca de siguranta completeaza imaginea de masina preparata pentru circuit.

[Sursa: GTSpirit]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account