Randare: BMW M7 cu plafon din fibra de carbon

Unul din zvonurile auzite de-a lungul anilor este ca sefii BMW nu sunt pregatiti sa accepte in gama o versiune M a navei-amiral Seria 7. Au mai aparut speculatii legate de BMW M7, dar niciodata vreo dovada a probabilitatii lansarii in productie a unui astfel de model.

Dar in 2012 o declaratie interesanta a sefului BMW North America, Ludwig Willisch, a pus paie pe foc. Acesta a declarat pentru TheDetroitBureau ca un astfel de model M7 ramane pe foaia de discutii, ca un competitor viabil pentru Audi S8 si Mercedes-Benz S63 AMG.

“Pana acum, constructorul bavarez a declarat ca nu va produce o versiune M a modelului sau de top, dar se pare ca parerile se schimba, mai ales ca omologul chinez al lui Willisch isi ofera si el ajutorul”, se spune in articolul celor de la TheDetroitBureau.

Si noi am relatat faptul ca BMW a inregistrat denumirea de M7 ca marca inregistrata.

Desi suntem departe de lansarea in productie a unui M7, am aflat recent ca BMW ar putea aduce pe piata un model Seria 7 de mare performanta, denumit M700i xDrive, pe formatul noii generatii.

Modelul Seria 7 M Performance Automobile va fi propulsat cel mai probabil de motorul V8 Twin-Turbo de 4.0 litri, care dezvolta in jur de 475 CP si 650 Nm cuplu maxim. BMW M770i xDrive va fi astfel pozitionat pentru a atrage clientii aflati in cautarea unui Seria 7 de mare performanta si mult mai sportiv, dar va avea o putere mai mica decat V12 760Li care dezvolta 570 CP si 900 Nm cuplu.

Pana la lansarea acestuia, haideti sa admiram imaginea realizata pe calculator, infatisand un posibil model M7.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account