Autocar vorbeste despre BMW Seria 1 M

Cei de la Autocar UK revin cu unele noi informatii cu privire la zvonurile despre BMW Seria 1 M, model care va fi plasat sub M3. Potrivit unor surse apropiate de revista, noua masina a fost catalogata ca fiind una din cele mai asteptate modele sport BMW.
Asa cum am raportat de mai multe ori in trecut, modelul sport se bazeaza pe urmatoarea generatie a Seriei 1, mai exact, pe 135i Coupe. Masina va concura cu Audi S3, iar preturile ar putea fi stabilite in Marea Britanie in jurul a £ 32,000.

O sursa din cadrul diviziei M, confirma oarecum declaratiile noastre anterioare: BMW are nevoie de a oferi o masina noua pentru pasionatii lor, ceva care va inlocui asa-doritul M1. Cu acest trend ce indica deplasarea spre autoturisme mai mici si mai eficiente, este intelept de a dezvolta o masina super sport bazata pe platforma Seriei 1.

cimg6308-655x491

„Suntem constienti ca, clientii nostri existenti graviteaza spre modelele mai mari si mai scumpe, cum ar fi X5/X6 M „, a declarat o sursa din divizia M. „Cautam insa modalitati de a atrage noi clienti pentru brandul nostru, iar acest model de intrare face parte din aceste planuri.”

Se spune despre nou-numitul sef al diviziei M, Dr. Kay Segler, ca ar fi cel mai mare admirator al acestui proiect. In trecutul sau de la MINI, Dr. Segler a supravegheat dezvoltarea modelelor Cooper si Cooper S Works.
Supersport 135i a fost declarat a fi un plus de performanta pentru familia Seria 1, un vehicul care utilizeaza materiale usoare, cum ar fi plafonul si capota din fibra de carbon, suspensii si sisteme de franare actualizate si tot confortul creativ si performant creat pentru variantele M , dar care nu se afla sub emblemele Motorsport.

BMW 135i SuperSport va fi alimentat de o versiune actualizata a motorului biturbo in 6 cilindri. Cei de la Autocar sugereaza ca ar beneficia de o putere de aproximativ 330 CP.

[Sursa: Autocar]

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account