Galerie foto: BMW Seria 1 M Coupe partial dezvaluit

Mult asteptatul model BMW Seria 1 M Coupe a fost partial dezvaluit weekendul acesta in cadrul festivalului Oktoberfest 2010 din SUA. Colegii de la BMWBlog.com au fost prezenti la eveniment si au prezentat pe site fotografii in exclusivitate.

BMW Seria 1 M Coupe isi arata pentru prima oara culoarea – Valencia Orange Metallic, care arata spectaculos si care va fi o culoare exclusiva, dedicata numai acestui model, si care va diferentia clar acest model de modelele obisnuite Seria 1 coupe, si nici chiar cu 135i.

Cele mai importante detalii despre masina sunt pastrate inca secrete de catre BMW, dar caroseria este intr-o forma finala, si doar cateva modificari minore vor mai fi aduse modelului de serie.

Sa admiram si cateva fotografii cu partea de dedesubt a modelului, evacuarea de tip quad, diferentialul cu alunecare limitata si componentele suspensiei, din aluminiu.

Se spune ca ecartamentul noului 1M Coupe va fi mult mai mare decat al lui 135i, care e deja o masina lata. De fap credem ca ecartamentul lui 1M Coupe ar putea fi chiar la fel de mare sau poate mai mare decat cel al modelului M3 Coupe.

Noul model M va fi propulsat de un motor M nou, bazat pe arhitectura motorului N55. Se zvoneste ca puterea livrata va fi de cel putin 345 CP. Greutatea se situeaza in jurul valorii de 1.500 kg, dar credem ca va avea cateva kg in plus.

BMW Seria 1 M Coupe va fi echipat doar cu o transmisie manuala cu sase rapoarte.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account