Video plus galerie foto: BMW Seria 1 M Coupe de 420 CP de la Manhart Racing

Tunerul german Manhart Racing a prezentat versiunea proprie a noului BMW Seria 1 M Coupe. Manhart Racing duce agresivitatea noului BMW 1M la un nou nivel, prin intermediul modificarilor de ordin estetic, dar si de putere. Noul 1M sta acum pe jante de 20 toli incaltate cu pneuri de 295 pe puntea spate.

La partea spate Manhart Racing a dotat masina cu un nou difuzor care se integreaza armonios cu designul noului BMW 1M. Desi nu a fost inca prezentat presei, va exista si o buza a spoilerului din fibra de carbon, ce va fi atasata modelului. Caroseria a fost infrumusetata cu cateva benzi sport de culoare neagra, similare celor din pachetul BMW Performance.

Si interiorul a fost ajustat pentru a se asorta personalitatii sportive a noului BMW 1M. Scaunele BMW Performance sustin ferm pasagerii masinii la trecerea prin viraje stranse.

La capitolul performanta, motorul twin-turbo cu sase cilindri dezvolta acum cu 80 CP mai mult, in urma modificarilor aduse si a unui sistem nou de evacuare. Puterea totala este acum de 420 CP, si propulseaza noul BMW Seria 1 M Coupe de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4,5 secunde.

Preturile nu au fost anuntate deocamdata, dar ne asteptam ca toate imbunatatirile aduse sa creasca pretul noului 1M cu cateva mii de euro.

[Sursa: BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account