Galerie foto: BMW X5 M la Salonul auto de la Chicago

Galerie foto: BMW X5 M la Salonul auto de la Chicago

2010-bmw-x5-M-56

„Fratele” mai mare BMWBlog.com este prezent la Salonul auto de la Chicago si relateaza despre modelele aduse de BMW la acest eveniment, care desi nu e la fel de interesant ca Salonul auto de la Detroit, imprumuta ceva din calmul zonei. Standul BMW e mai putin agresiv si colorat comparativ cu alte saloane, dar masinile prezentate sunt la fel de interesante.

Atractia standului a reprezentat-o modelul Alpina B7, care a fost lansat cu aceasta ocazie pe piata nord-americana, pe cand BMW X5 M a fost al doilea in topul preferintelor.

Modelul X5 M are toate atributele vizuale ale unei masini M: agresivitate, sportivitate si linii de design M specifice. Tratamentul exterior cuprinde prize uriase de aer la partea frontala, lamele pe aripile fata si pragurile laterale si un difuzor spate inconjurat de tevi de esapament quad, precum si jante de 20 inci din aliaj usor cu pneuri runflat si frane de mare performanta. Interiorul respira marca M: scaune sport M, volan M, suport de sprijin pentru picior si un frumos schimbator de viteze M.

BMW X5 M este propulsat de un motor in V8 de 4.4 litri, Twin Scroll Twin Turbo. Motorul produce 550 de cai putere, suficient pentru a face din X5 M unul dintre cele mai rapide masini cu tractiune AWD.

La salonul de la Chicago, BMW X5 M a fost prezentata cu oglinzi sub ea, pentru a permite vizitatorilor sa admire “dedesubturile” acestei masini minunate, inclusiv sistemul impozant de evacuare in toata splendoarea sa. Va invitam sa urmariti galeria foto.

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account