Galerie foto: BMW Seria 1 2012 in nuanta Crimson Red

Materialele despre BMW Seria 1 2012 continua cu o noua galerie foto de la Berlin, unde modelul BMW entry-level este prezentat presei internationale.

Noul BMW Seria 1 ramane in continuare un vehicul cu propulsie si deocamdata se va situa la nivelul entry-level in familia de modele BMW. In 2013 BMW va lansa modelele Coupe si Cabrio, care vor suferi o transformare, atat de identitate cat si de nume, devenind BMW Seria 2.

Privit initial ca unul din cele mai controversate designuri BMW din ultimul deceniu, BMW Seria 1 F20 urmeaza limbajul de design initiat de BMW in 2009, odata cu aparitia pe piata a noului Seria 7. Partea frontala a masinii este indrazneata si seamana oarecum cu BMW Seria 5 GT, dar cu elementele de design redimensionate conform marimii masinii : farurile sunt usor supradimensionate iar grila rinichi este mai plata si mai mica decat ne asteptam.

Pe capota regasim liniile prezente pe toate modelele BMW noi si pe cele facelift.

Masina are in continuare infatisare de hatch ca si generatia anterioara, iar portbagajul este pozitionat mai jos, capota portbagajului iesind si mai mult in evidenta.

In partea spate, stopurile sunt cam aglomerate pentru gustul nostru, si au LED-uri integrate in forma de L.

Masina este mai lunga decat modelul actual Seria 1, are un ampatament mai extins cu 30mm si este mai lata, oferind mai mult spatiu la interior.

In orele urmatoare echipa BMWBLOG va pregati primele impresii live legate de noul BMW Seria 1 2012 si va vom povesti mai multe despre cum arata modelul, vazut in persoana.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account