BMW X6
BMW X6
BMW X6

Video: BMW ActiveE explicat in detaliu

Noul BMW ActiveE 2012 va debuta in doua saptamani la Salonul auto de la Geneva. Modelul BMW Seria 1 coupe transformat in vehicul electric continua calea creata de primul vehicul electric creat de BMW Group, si anume MINI E. Programul pilot ce implica noul BMW ActiveE va debuta in vara anului 2011, iar testele vor continua traditia inceputa de programul MINI E, care s-a desfasurat intr-o serie de orase europene si americane.

Primul vehicul electric ‘pur’ de la BMW, Megacity, se va lansa in 2013, dar inaintea debutului acestuia, BMW continua sa experimenteze cu vehicule transformate. BMW ActiveE este bazat pe caroseria unui model cu motor cu ardere internă. Totuşi, la BMW ActiveE, toate componentele transmisiei electrice (unitatea de stocare a energiei, motorul electric şi electronica de control) au fost integrate într-o caroserie de automobil pentru care toate acestea nu au fost niciodată destinate, iar acest lucru a fost reuşit fără nici o pierdere de spaţiu sau de confort interior.

BMW ActiveE ofera patru locuri complete, spre deosebire de MINI E caruia i-a fost inlaturata bancheta spate pentru a face loc unei baterii electrice mai mari. Portbagajul lui ActiveE are un volum de 200 litri.

Pentru a prezenta cateva din abilitatile sale si tehnologia cu care e echipat, precum si aplicatia iPhone dezvoltata special pentru acest model, BMW a lansat o serie de videoclipuri.

V-ati intrebat vreodata cum este sunetul unui motor electric? Haideti sa vedem impreuna.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account