BMW Seria 1 tii

 

Bazat pe noua Serie 1 de la BMW, tii, acest nou, fascinant concept reprezinta un pas inainte pentru BMW si planul lor de a produce masini mai usoare si sportive. Cu un „corp aerodinamic” si multiple elemente ale masini construite din fibra de carbon, Seria 1 tii de la BMW se adreseaza unui public mai tanar, ambitios si cu un anumit stil de condus.

Seria 1 tii ofera un produs dinamic si sportiv in format compact, doua usi, dar cu cateva elemente adaugate in plus fata de „fratele” 135i Coupe: frane sportive Brembo, capota si spoiler din fibra de carbon, si suspensii sportive.

Desi multa lume a crezut ca BMW Seria 1 tii va reprezenta urmatorul model M1, din pacate pentru fanii BMW, acest lucru nu se va intampla. Exista planuri ca tii sa fie construit cu motoare turbo mai puternice, dar deocamdata trebuie sa ne multumim cu deja puternicul 3 litrii dual-turbo care produce 300 de cai putere.

Mai multe poze

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account