BMW Owners – Intalnire nationala BMW E36 – 12 iunie, Poiana Brasov

Intalnire BMW E36

Pe langa ultimele noutati si articole despre lumea BMW, ne straduim sa va tinem la curent si cu activitatile si intalnirile pasionatilor de BMW din Romania. Zilele trecute am aflat de intalnirea posesorilor de BMW E36, ce va avea loc sambata, 12 iunie, in Poiana Brasov. Traseul stabilit pentru cei ce pleaca din Bucuresti este Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-cu intoarcere pe Valea Prahovei.

L-am contactat pe Cristian Dobrinoiu, unul din initiatorii acestor intalniri, pentru a afla mai multe detalii. Din cate am inteles, participantii nu fac parte din vreun club, sunt pur si simplu un grup de prieteni si fac aceste evenimente din pura placere. La intalnirea de anul trecut au participat in jur de 50 masini din toata tara.

Intalnire E36 20

Acesta este BMW Owners, site-ul lor, iar pe forumul lor puteti gasi mai multe detalii despre organizarea intalnirii.

Toti posesorii de BMW E36 din intreaga tara ce doresc sa participe la intalnire sunt bineveniti si sunt asteptati pe pagina dedicata evenimentului. Vom fi si noi prezenti acolo, asa ca stati pe-aproape pentru fotografii, filme si impresii de la fata locului.

Intre timp, va invitam sa urmariti o selectie de fotografii superbe de la intalnirea BMW E36 de anul trecut.

[Credit foto: BMW Owners, Copyright GRIFFO Photography]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account