VIDEO: Accesorii originale BMW M Performance pentru noul BMW Seria 3

O dată cu prezentarea noului BMW Seria 3 Sedan, o gamă extinsă de componente M Performance este introdusă ca Accesorii BMW Originale pentru noua ediţie a automobilului premium de clasă medie.

Cu componente pentru interior şi exterior, dar şi pentru sistemul de propulsie şi şasiu, care au fost inspirate direct de motorsport sau derivate din acesta, clienţii vor putea îmbunătăţi sistematic sportivitatea noului BMW Seria 3. Întotdeauna, dezvoltarea accesoriilor M Performance are la bază competenţa bogată în motorsport a BMW M GmbH. Toate componentele se potrivesc perfect, sunt testate pentru a îndeplini stadardele de siguranţă şi nu afectează garanţia automobilului o dată instalate. Pe de-o parte ele oferă automobilului o apariţie mai dinamică şi atractivă, pe de altă parte au şi beneficii funcţionale, de exemplu, influenţând pozitiv proprietăţile aerodinamice ale automobilului.

Pachet exterior pentru o apariţie mai clară şi aerodinamică optimizată
Pachetul variat de componente M Performance pentru design exterior şi cu elemente aerodinamice pentru noul BMW Seria 3 Sedan cuprinde nu mai puţin de zece repere. Componentele individuale în negru lucios sau fibră de carbon nu numai că subliniază apariţia sportivă a automobilului, ci şi îmbunătăţesc calităţile sedanului în ceea ce priveşte dinamica. De exemplu, spliterul frontal M Performance sau spliterul frontal pro M Performance, spoilerul spate M Performance şi difuzorul spate M Performance – disponibile în carbon, negru lucios sau negru mat – optimizează fluxul de aer în jurul automobilului. Aceasta duce la o ţinută de drum îmbunătăţită şi la o reacţie de condus mai dinamică. Capacele M Performance pentru oglinzile retrovizoare, realizate din fibră de carbon, sunt un punct de atracţie deosebit în modul în care afişează textura specifică a plasticului armat cu fibră de carbon (CFRP). Ca în cazul tuturor componentelor din fibră de carbon, ele sunt realizate manual, sigilate cu lac transparent, apoi lustruite pentru a le oferi efectul de profunzime impresionant. Atitudinea sportivă este îmbunătăţită suplimentar de benzile M Performance pentru praguri. Ele se extind de-a lungul întregului prag inferior şi conţin inscripţia de brand M Performance. Stopurile, colorate în gri când sunt privite din spate şi în lateral amintind de grafica M Performance, reprezintă elemnte de design distinctive, la fel cum sunt şi ţevile de eşapament M Performance. De asemenea, acestea beneficiază şi de rezistenţă ridicată la coroziune şi o durată de viaţă lungă, datorită combinaţiei de materiale – titan şi fibră de carbon.

Sistem de frânare M Performance de 18 ţoli şi jante de 18 şi 20 de ţoli
Sistemul de frânare M Performance de 18 ţoli este recunoscut după culoarea roşie a etrierelor de frână. Nu numai că acest lucru le oferă o apariţie atractivă, dar frânele sport asigură şi performanţe de decelerare îmbunătăţite pentru condusul sportiv. Comparativ cu frânele de serie, discurile de frână de 18 ţoli sunt mai mari, perforate, canelate şi de construcţie ultrauşoară. Au rezistenţă termică mai mare, motiv pentru care rămân foarte stabile în condiţii extreme. Etrierele cu patru pistoane sunt realizate din aluminiu, în conformitate cu conceptul de construcţie ultrauşoară al automobilului.

Pentru început, gama de jante M Performance va cuprinde patru designuri în două dimensiuni la lansarea pe piaţă a noului BMW Seria 3 Sedan. Jantele M Performance de 18 ţoli, din aliaj uşor, în negru mat şi design double spoke 796M, sunt potrivite pentru utilizare atât vara, cât şi iarna. În format de 20 de ţoli se poate opta între jantele M Performance forjate, bicolore (Jet Black & lucios) şi design cross-spoke 794 M bicolor, şi jantele M Performance forjate, cu design Y-spoke 795 M, fie bicolore (Ferric Grey mat & lucios strunjit), fie în negru mat.

Pentru depozitarea şi transportul jantelor se recomandă sacii M Performance pentru anvelope. Aceştia oferă protecţie împotriva murdăriei, marcajele asigură identificare clară şi oferă un design motorsport pentru garajul de acasă.

Puncte de atracţie vizuale şi tactile la interior
Desigur, imagina motorsport este oferită şi pentru interiorul noului BMW Seria 3 Sedan. De exemplu, volanul M Performance, cu zona de aderenţă distinctivă şi suporturile mari pentru prindere, marcajul central roşu la „ora 12” şi cusături manuale în cruce, de culoare gri-argintiu. Aspectul de motorsport poate fi îmbunătăţit suplimentar de clapetele din fibră de carbon (pentru modelele cu transmisie sport Steptronic) şi panoul decorativ M Performance al volanului, realizat din fibră de carbon cu inserţii de Alcantara şi inscripţie M Performance. Pentru a se potrivi cu acestea, există şi o decoraţiune interioară M Performance din fibră de carbon, de asemenea cu structură poroasă.

În zona picioarelor de la noul BMW Seria 3 Sedan, covoraşele M Performance accentuează sportivitatea, prin inscripţia M Performance şi steagul în culorile M specifice, alături de conturul cu aspect de piele ce include o cusătură decorativă în culori contrastante.

Pachetul de analiză de condus şi suport de cameră pentru înregistrarea datelor şi a imaginilor
Cu ajutorul analizatorului de condus M Performance, conducătorul noului BMW Seria 3 Sedan poate înregistra o gamă de date de condus pentru analizarea ulterioară – o funcţie care este foarte utilă în special pe circuit. Sistemul constă dintr-un stick OBD care este conectat la interfaţa de diagnosticare de la bord şi o aplicaţie de smartphone. Pachetul de analiză de condus este derivat direct din motorsport şi oferă conducătorului toate datele dinamice importante, precum şi posibilităţi extinse de analiză şi înregistrare profesională. De asemenea, este posibilă înregistrarea cu camera video a unui smartphone şi suprapunerea cu datele de condus cumulate şi calcularea traseului cu ajutorul datelor GPS. BMW oferă suporturi M Performance pentru camere, pentru a permite înregistrarea optimă dintr-o perspectivă spectaculoasă atunci când se pilotează pe circuit. Pentru înregistrări externe, acestea sunt montate pur şi simplu pe inelul de tractare faţă sau spate; pentru realizarea de înregistrări în interiorul automobilului, camera este montată în suportul de bază al sistemului Travel & Comfort pe tetiera scaunelor faţă. Acesta permite răsucirea camerei 360 de grade şi realizarea imaginilor din numeroase perspective.

Atrage atenţia cu proiectoarele de uşi cu design BMW M
De fiecare dată când intri în maşină sau ieşi din cockpit, logo-ul BMW M sau alte elemente de design M Performance pot fi proiectate pe asfalt cu un set de diapozitive M Performance pentru proiectoarele de uşi BMW LED. La fel de elegantă este şi husa de chei M Performance, realizată din Alcantara de înaltă calitate cu inserţii din fibră de carbon, care poate fi fixată permanent la cheia automobilului printr-un şurub cu cap hexagonal de culoare albastru deschis M pentru a o proteja de zgârieturi sau alte daune.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account