Poza spion: BMW Seria 3 GT complet necamuflat, reperat la Munchen

Noul BMW Seria 3 GT a fost reperat la Munchen complet necamuflat in timpul unei sesiuni foto pentru o reclama. Modelul urmeaza a fo lansat in cateva saptamani, iar imaginea de mai jos ne dezvaluie designul final.

Mai mult, masina din imagine este echipata cu pachetul M Sport cu frane M Performance. Pe aripi putem vedea pentru prima oara orificii de ventilatie functionale. La partea frontala BMW Seria 3 GT F34 preia limbajul de design de la BMW Seria 3 Sedan F30, iar farurile se prelungesc pana la grila rinichi.

BMW Seria 3 GT este dotat cu hatch ca si cinciarul GT si are garda inaltata la sol, precum si o linie laterala care se desfasoara pe toata lungimea masinii, oferind plafonului un aspect mai elegant. Desi nu se vede in imaginea de mai jos, am aflat ca BMW Seria 3 F34 va beneficia de un eleron retractabil pentru imbunatatirea aerodinamicii.

Motorizarile vor fi mostenite de la BMW Seria 3 sedan, varful de gama fiind BMW 335i GT. Toate motorizarile vor fi cuplate la o transmisie automata cu opt rapoarte.

Desi acest lucru nu a fost confirmat oficial, suntem de parere ca viitorul BMW Seria 3 GT va debuta in luna martie 2013 la Salonul auto de la Geneva.

[Sursa: f30post]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account