BMW Seria 3 sedan va fi produs doar pana in octombrie 2011

BMW a anuntat ca productia modelului actual BMW Seria 3 sedan se va incheia in luna octombrie 2011. Modelul diesel 335d, singurul diesel disponibil si pentru piata americana, va mai fi produs doar pana in luna august.

BMW se pregateste astfel pentru lansarea noului BMW Seria 3 F30 sedan, care va fi pus in vanzare in primavara anului 2012. Noul treiar este construit pe o platforma modulara noua, iar din punct de vedere al designului revine la infatisarea mai atletica, cu linii dinamice, proportii patratoase si console spate scurte.

Se pastreaza proportiile unui treiar clasic, dar designul exterior este mai musculos, si aduce cateva din liniile de design si agresivitatea intalnita la modelele BMW recente, inclusiv Seria 5 F10.


BMW revine la stilul de baza cu forme curate si fara detalii inutile, si o grila rinichi mai joasa si mai mare. Modelul sedan va prezenta console mai scurte, dar in acelasi timp, un ampatament mai lung, cu cel putin 3.5 cm mai mare decat la generatia actuala. F30 va avea un “nas” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului Z4 E89.

BMW va echipa noul treiar cu cele mai recente tehnologii Efficient Dynamics, cum ar fi roti aerodinamice, BMW Active Aerodynamics, panou solar pe plafon pentru un plus de eficienta energetica la utilizarea instrumentelor de control in interior, recuperarea energiei la franare, tehnologie start-stop, tehnologie de pre-incalzire a motorului, cutiei de viteze si diferentialului.

Ne asteptam sa vedem o gama de motorizari turbo dar si motoare aspirate natural, cu sase, patru si posibil si o varianta cu trei cilindri, doar pentru Europa.

Viitorul BMW M3 va avea in continuare o caroserie agresiva si super sportiva, si va fi propulsat de un motor twin-turbo cu sase cilindri, care va produce in jur de 450 CP.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account