The Sun: „BMW Seria 5 GT e masina din Gran Theft Auto”

In ciuda criticilor initiale pe care le-a primit, atunci cand fotografiile oficiale au aparut pe web, noul, oarecum controversat, BMW Seria 5 GT primeste din ce in ce mai multe laude din partea jurnalistilor auto din intreaga lume.

Multe dintre comentarii recente au fost destul de pozitive, mai ales dupa test drive initiale, care au pus mai multi jurnalisti la volanul acestui Gran Turismo Seria 5. Cu un design exterior, care ia timp pentru a te obisnui cu el, si arata mai bine in realitate decat in fotografii, 5 GT are toate „ingredientele” ca sa urmareasca pasii de succes a unui alt model controversat BMW, X6, un vehicul care a depasit asteptarile la numarul de vanzari.

In aceasta saptamana, cei de la The Sun UK ne-au prezentat impresia lor despre, cum o numesc ei, „Gran Deft Auto”.

sna23car6-682_894214a-655x384

Acest BMW este „cea mai tare” masina pentru a satisface nevoile urbane si suburbane ale secolului 21. In epoca jocului Grand Theft Auto, aceasta este varianta Gran Deft(iute) Auto. Germanii cred ca GT ofera ocupantilor un confort de prima clasa in comparatie cu clasa economica a rivalilor.

Exista doua niveluri de tapiterie – SE cinci locuri si Exec patru locuri – aceasta din urma este asemanatoare cu consola ce se gaseste intre cele doua locuri din spate. Cabina este clasic BMW, cu o tenta usor sportiva. Bordul si consola sunt foarte clare si minimale, intr-o combinatie de piele clasica, lemn si materiale negre. Scaunele sunt stralucitoare, cu un sezut moale si totodata ferm – puteti regla electronic chiar si scaunele din spate.

Se aseaza pe acelasi ampatament ca Seria 7, deci e spatiu suficient.

Articolul complet

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account