Din martie 2011, BMW Seria 5 F10/F11 cu pachetul M Sport va fi disponibil in Europa si in nuantele Frozen Grey & Black

Potrivit blogului-sora BimmerToday, BMW va incepe din luna martie 2011 sa ofere noile BMW Seria 5 sedan si break si in nuantele unice Frozen Grey si Frozen Black.

Pana acum cele doua nuante au fost rezervate exclusiv pentru masinile BMW M, dar datorita cererii, BMW a modificat acum aceasta politica. Toate versiunile modelelor mentionate vor fi disponibile si in aceste doua nuante. Nuantele Frozen Grey si Frozen Black vor fi disponibile cu pachetul M Sport.

Pretul suplimentar este de 3.300 Euro peste costul pachetului M Sport, care trebuie comandat inainte de a face selectia culorii.

Probabil ca cele doua nuante vor fi selectate mai degraba de persoane fizice decat de clientii de flote, mai ales datorita atentiei speciale care trebuie acordate acestor culori pretentioase. Finisarile mate nu pot fi ingrijite cu produse din ceara sau produse de polishare, si frecarea prea puternica in timpul spalarii poate deteriora nuanta mata.

Fotografia de mai sus infatiseaza un model BMW Seria 5 Touring cu pachet M Sport, in nuanta Sparkling Grey. Fotografii oficiale cu noile nuante vor fi publicate in curand, si probabil vom vedea si masinile live la viitorul Salon auto de la Geneva.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account