Gerovital
Gerovital
Gerovital

Premiera mondiala: AC Schnitzer ACS5 Sport S

AC Schnitzer a publicat detalii si fotografii despre noul model AC Schnitzer ACS5 Sport S, bazat pe BMW Seria 5. Premiera sa va avea loc la Salonul auto de la Geneva 3-13 martie.

Iata pe scurt performantele noului produs AC Schnitzer:
– putere imbunatatita de la 407 la 540 CP
– acceleratie 0-100 km/h in 4,5 secunde
– viteza maxima in jur de 320 km/h.

AC Schnitzer ACS5 Sport S are sub capota un diferential cu alunecare limitata cu efect de pana la 75%. Sistemul de evacuare twin AC Schnitzer beneficiaza de tevi cromate „Sports Trim“ care contribuie atat estetic cat si cu un sunet mai profund. Masina e echipata cu un sistem de franare de mare performanta, iar pentru dinamica la rulare au fost instalate suspensiile AC Schnitzer racing.

Din punct de vedere aerodinamic se remarca spoilerul fata si grila cromata, plus un nou spoiler fata din fibra de carbon.

La interior AC Schnitzer a dotat masina cu un volan sport cu spite vopsite.

Masina sta pe roti de 20 si 21 toli, cea mai mare versiune fiind jantele forjate in nuanta BiColor si noile jante forjate din aliaj cu dimensiuni de 9Jx21“ pe fata si 10Jx21“ pe spate. Alternativ se poate opta pentru jantele forjate din aliaj AC Schnitzer Type IV BiColor si Type V BiColor.

[Sursa: AC Schnitzer ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account