BMW Seria 6 Cabriolet în România, preţuri şi data lansării

Noul BMW Seria 6 Cabriolet, după ce a fost prezentat în premieră în ianuarie, la Salonul Auto de la Detroit, îşi va face debutul pe piaţa din România pe 26 martie şi este deja disponibil pentru comenzi în două variante de motorizare: 640i, la preţul de 72 050 Euro fără TVA şi 650i, la preţul de 83 600 Euro fără TVA.

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care două motorizări TwinPower Turbo de ultimă generație, cutie de viteze automată cu 8 trepte disponibilă standard pe ambele versiuni, direcţie integrală (Integral Active Steering) sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Noul model va fi fabricat la Dingolfing, Germania, în aceeaşi locaţie cu gama BMW Seria 5 şi BMW Seria 7, folosind tehnologii inovatoare de planificare a producţiei, dar şi soluţii de eficientizare care reduc consumul de energie. Este exemplu noului sistem de prese cu prelucrare progresivă care poate prelucra până la 160 de componente pe minut şi realizează o economie, pe parcursul unui an, de aproximativ cinci milioane kilowatt-oră comparativ cu procesele convenţionale de matriţare.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet continuă o tradiţie bogată a mărcii şi trece valorile automobilelor BMW decapotabile cu patru locuri printr-o interpretare modernă. Noul model păstrează trăsăturile clasice de design, aşa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 – capota alungită care inspiră putere şi prestanţă, habitaclu împins mult în spate, ampatamentul mărit pentru mai multă stabilitate pe şosea. În acelaşi timp oferă toate elementele pentru o călătorie luxoasă şi confortabilă, specifică unui Grand Tourer, dar oferă şi sportivitatea remarcabilă BMW.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account