Comparatie foto: BMW Seria 6 Gran Coupe vs. Audi A7 vs. Mercedes-Benz CLS

BMW a lansat ieri cel mai nou model din gama Seria 6: Gran Coupe. Primul coupe BMW cu patru usi va fi lansat in productia de serie si va iesi pe piata anul viitor; el va concura direct cu modelele Audi A7 si Mercedes-Benz CLS.

Noul model combina proportiile, designul si dinamica la rulare a modelului Seria 6 Coupe cu spatiul interior si confortul necesar pentru pana la 5 pasageri. BMW Seria 6 Gran Coupe va fi lansat pe piata anul viitor si va fi oferit in patru variante de motorizari: BMW 640i, 640d, 650i si 650i xDrive.

Ca de obicei, colegii de la BMWBLOG.com au realizat cu aceasta ocazie o comparatie foto intre Seria 6 Gran Coupe si rivalii sai, Audi A7 si Mercedes-Benz CLS.


BMW Gran Coupe este prezentat ca un coupe cu 4 usi si un caracter sportiv distinct. Gran Coupe a fost proiectat astfel incat sa combine abilitatile unui Gran Turismo cu cele ale unei masini sport. Plafonul se situeaza cu 100 mm mai jos decat la modelele Seria 7.

Ampatamentul lui Seria 6 Gran Coupe masoara 297cm iar ecartamentul este de 190 cm. Pentru a imbunatati sportivitatea modelului, inginerii BMW au pozitionat masina cu 9cm mai aproape de sol, comparativ cu Seria 5 sedan (137cm). Avand o lungime de 5 m, noul BMW Seria 6 Gran Coupe este cu 5 cm mai lung decat un Mercedes CLS.

BMW Seria 6 Gran Coupe poarta in viitor esenta valorilor marcii si genele designului BMW, si ne asteptam ca aceste elemente de stil sa fie prezente in intreaga gama BMW in urmatorii ani. Modelul elegant Gran Coupe pastreaza elemente simbolice cum ar fi grila-rinichi, Hofmeister kink si un nas de rechin mai putin pronuntat.

[poll id=”23″]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account