BMW Seria 6 GT: detalii despre motorizări și echipamente

BMW Seria 6 GT

BMW Seria 6 GT se pare, în lumina ultimelor zvonuri, că va lua locul controversatului Seria 5 GT, propunându-și să aducă un plus de sportivitate și dinamică, dar și un design mult mai apropiat de cel al unui coupe.

Cu o line a plafonului mult mai plonjată și cu un portbagaj mult mai apropiat ca formă de cel al unui hatchback, viitorul BMW Seria 6 GT ar trebui, în teorie, să arate mult mai bine decât colțurosul BMW Seria 5 GT. Și cum veștile bine circulă repede, acum avem câteva detalii legate de motorizări și de echipamentele ce vor fi disponibile pe BMW Seria 6 GT.

Așa cum ne așteptam, gama de motorizări pentru BMW Seria 6 GT va fi una clasică, iar diesel-urile vor porni de la 620d, 630d și cu un vârf de gamă în „persoana” versiunii M650d xDrive, care va avea sub capotă noul motor cu patru turbine ce echipează în prezent modelul BMW 750Ld xDrive. Motorizările pe benzină vor debuta cu versiunile 630i și 640i, în timp ce M650i xDrive va fi un V8 de 4,4 litri, similar cu cel care echipează în prezent noul BMW Seria 5 Sedan M550i xDrive. În plus, vor exista și trei versiuni de tip plug-in hybrid: 630e, 640e și 650e iPerformance, similare cu cele întâlnite în cazul Seriei 3 330e, al lui X5 xDrive40e sau al noului BMW Seria 7 740e iPerformance.

randare-bmw-seria-6-gt-1În cazul echipamentelor și a pachetelor de dotări, viitorul BMW Seria 6 GT va prelua destul de multe de la noul BMW Seria 5. Astfel, un pachet aerodinamic exterior M Sport va fi disponibil, precum și două tipuri de suspensie pneumatică, dintre care una va fi numită „Executive Drive”. De asemenea, sistul de direcție integrală disponibil în cazul noii Serii 5 va fi preluat și de BMW Seria 6 GT. Ne așteptăm ca viitorul BMW Seria 6 GT să fie mult mai sportiv și mult mai apreciat decât actualul Seria 5 GT. Iar aceste vești nu fac decât să întărească ipoteza că actualul BMW Seria 6 Gran Coupe va fi înlocuit de un BMW Seria 8 Gran Coupe. Să fie primit, zicem noi! Tu ce părere ai?
Sursă: BMWBlog.com via Motor.es

Descoperă colecția de accesorii BMW M și achiziționează produsele de pe bmwblog.ro/shop:

colectia bmw m

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account