bmwblog.com testeaza X5 xDrive35d – update

A trecut o zi de la ultimul nostru update si deja avem multe lucruri noi de relatat. Suntem la doar doua ore distanta de Spartanburg, Carolina de Nord. Am decis sa ne oprim la resortul Nantahala, situat la cativa mii de metri deasupra nivelului marii.

Ideea a fost de a duce BMW X5 diesel pe unele drumuri serpuite, pentru a vedea cum se descurca. Pentru aceia dintre voi care nu au fost niciodata in acesta zona – o premiera si pentru noi – atunci permiteti-ne sa va povestim mai multe despre imprejurimi.

Muntii Smoky sunt locul perfect pentru a testa masina, cu multe drumuri serpuite, care sunt raspandite pe o suprafata de 30 km, sau chiar mai mult. Am luat X5d pe un drum de 32 km care are aproape 60-70 de cotituri, unele dintre ele mai dificile decat altele.

img_4543-1600x1200

Am decis sa fortam SAV-ul (Sport Activity Vehicle) mai mult si am descoperit ca acesta se comporta in viraje destul de bine, foarte stabil si dezvolta o putere suficienta la iesirea din viraje, multumind si un entuziast adevarat. Masina are personalitate si motorul diesel se comporta la nivelul standardelor unui motor BMW. Trebuie sa recunoastem ca ne-am intrebat daca ar fi fost mai bun un motor pe benzina decat propulsorul diesel, dar acum dupa 1500 km, sentimentul nu mai este acelasi.


Volanul se simte considerabil diferit de, 335i-ul nostru, dar asta e normal, noi conducem un Sports Activity Vehicle, si nu un sedan sportiv. Deci ne-am obisnuit cu el si ne bucuram de modul de manevrare mai usor si mai soft al volanului.

Chiar si pasagerii mei vad acum avantajul unui motor diesel si cu siguranta o sa il aiba in vedere pe viitor. Este intotdeauna dificil de a convinge pe cineva, pana cand le oferi o remarcabila excursie la bordul unui X5d.

Spatiul interior este inca preferatul nostru, destul loc pentru trei-patru oameni dotati cu o multime de unelte si echipamente electronice. Pentru cei ce aveti o familie mai numeroasa, ar trebui sa va simtiti confortabil intr-o plimbare placuta cu un X5 diesel.

In seara asta ne vom indrepta catre Spartanburg si maine vom avea mai multe actualizari pentru voi, inclusiv experienta de acolo. Intre timp, noi vom inregistra mai multe video-uri si va vom arata cum se comporta masina pe aceste drumuri curbate.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account