BMW M Performance operează fin

Să vă spunem un secret. Dacă ai un BMW nou și vrei să ți-l modifici, există o piață imensă pentru accesorii aftermarket la care să apelezi. De la băiatu care toarnă fibră de sticlă  în cazanul de borș al bunică-sii până la tuneri de vază cum sunt Hamann, Schnitzer sau CartofiPai, toți pot să-ți ia banii pentru o culoare mai stridentă, niște jante mai mari și niște cai în plus. Sigur, unii se mulțumesc să aibă un BMW configurat Individual, alții se mulțumesc cu negru și interior bej, dar mai sunt unii care vor un look mai supărat, dar cât se poate de natural, cu piese care se integrează foarte bine în formele din fabrică ale mașinii. Și uite așa apare pe lista ta ceva foarte aproape de locul de unde ți-ai luat mașina – BMW M Performance.

BMW M Performance (14)

Cine sunt ăștia? BMW M Performance sunt niște oameni deștepți care s-au gândit la dilema ta, dar și la buzunarul lor, bineînțeles. Practic, ei au zis că o pot face mai bine decât ceilalți, totodată oferindu-ți ție sfânta garanție. Pe lânga asta, accesoriile M Performance sunt dezvoltate de oamenii de la M GmbH și numai gândul că poți împodobi mașina cu ceva care iese din mâna lor e suficient pentru unii.

BMW M Performance (15)

Acu să trecem în revistă cam ce jucării găsiți la ei. BMW M Performance au jucării pentru toate modelele BMW, mai puțin pentru X1. Nu întrebați, nu știm de ce. Probabil că orice i-ar face, tot urât arată.

Așadar, pentru fiecare alt model BMW care nu este un X1 îți poți cumpăra accesorii pentru exterior (spoilere, praguri, eleroane, jante), accesorii de interior (volan, scaune, pedale, covorașe, inserții din Alcantara și fibră de carbon, benzi LED pentru pragurile ușilor), dar și accesorii pentru performanță (evacuare, softuri de putere pentru motorizările diesel și benzină, frâne). Toate arată foarte bine, iar calitatea materialelor și a manoperei este una de fabrică. Elementele exterioare sunt făcute din fibră de carbon, jantele sunt mai mari, dar și mai ușoare, discurile de frână măresc rezistența la căldură, evacuarea M Performance cu supapă poate fi activat prin Bluetooth, iar kiturile de putere îți oferă cai și newtoni fără fum de evacuare.

BMW M Performance (12)

Cele mai căutate sunt jantele și accesoriile exterioare din carbon, dar la interior chiar merită un volan îmbrăcat în Alcantara și niște firbră de carbon dacă ai banii. Apropo de bani, un kit întreg exterior/interior costă cam 15.000 de euro. Ce-i mișto este că-ți poți comanda piesa pe care ți-o dorești fără să fii obligat să-ți cumperi întreg kit-ul.

BMW M Performance (11)

BMW M Performance a avut o cifră de afaceri globală de aproape 90 de milioane de Euro în 2014 și o creștere de 31% față de anul trecut, cele mai profitabile vânzări fiind cele de jante, softurile de putere și sistemele de evacuare. Modelele BMW care au fost cele mai accesorizate de M Performance au fost X6, X5 și BMW Seria 5.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account