Noul kit Hartge pentru BMW Z4 2010

Dupa sapte luni de la lansarea pachetului de modificari pentru BMW Z4, prezentat in mai anul trecut, celebra casa de tuning germana Hartge revine cu un upgrade al pachetului de tuning ce include bodykit si jante. Daca kitul initial se concentra mai mult pe jante, sistemul de evacuare si cateva modificari usoare pentru designul interior, oferta noua e mult mai cuprinzatoare.

La exterior, Hartge a creat un prag nou fata ce acopera prizele de aer, capace pentru oglinzile exterioare din fibra de carbon, un spoiler spate discret, un deflector de vant si un sistem de evacuare din patru ornamente. Kitul de exterior poate sa concureze acum cu Pachetul M Sport prezentat recent de catre BMW.

Recunoscuti pentru jantele lor, cei de la Hartge ofera o si mai mare varietate de jante din aliaj, cu dimensiuni intre 18 si 20 inci. Si garda la sol a fost coborata cu ajutorul unui set nou de suspensii.

Hartge-BMW-Z4-3301

Pentru interior sunt disponibile cateva modificari, incepand cu un nou set de pedale din aluminiu, cadrane de bord personalizate si covorase cu emblema Hartge.

Deocamdata nu sunt disponibile modificari pentru motor, dar asteptati-va anul acesta la un nou set de tuning pentru motor.

[Sursa: Carscoop]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account