BMW X7 facelift primește faruri cu cristale Swarovski, la fel ca noul BMW Seria 7

BMW X7 facelift

BMW X7 facelift va putea fi echipat opțional din aprilie 2023 și cu faruri care integrează cristale Swarovski. Această opțiune a debutat odată cu noua generație BMW Seria 7.

Ca și în cazul noului BMW Seria 7, luminile de poziție ale SUV-ului X7 cu facelift sunt separate de cele două proiectoare principale de lumină. Aceste proiectoare LED adaptive sunt dedicate pentru fază lungă și fază scurtă și sunt grupate sub benzile subțiri ale luminilor de zi, care sunt aliniate cu decupajul capotei. În timp ce proiectoarele pentru faza lungă și faza scurtă au un ecran de sticlă cu tentă de culoare închisă, luminile de zi pot include opțional elemente din cristal Swarovski care oferă o interpretare modernă pentru deja tradiționalele lumini „Angel Eyes” tipice BMW.

Farurile cu cristale pentru BMW X7 oferă un spectacol de lumini

În fiecare bandă pentru luminile de zi sunt încorporate câte două cristale, cu fațele tăiate foarte precis de roboții centrului de prelucrare Swarovski. Aceste fațete au un design sofisticat conceput pentru a refracta lumina soarelui în toate culorile curcubeului.

Am putut vedea luciul acestor cristale când am întâlnit în persoană noul BMW Seria 7. Și vă putem spune că ele sclipesc și lucesc la fel ca diamantele din bijuterii. Iar acest efect este amplificat de faptul că în spatele cristalelor se află LED-urile care au rol atât de lumini de zi, cât și de semnalizatoare.

Totodată, BMW subliniază că lumina puternic strălucitoare a farurilor cu cristale Swarovski înseamnă și siguranță sporită. Fiindcă sunt mai ușor de remarcat de către ceilalți participanți la trafic, indiferent de condițiile de vizibilitate.

Iar farurile BMW Crystal Iconic Glow fac parte și din Welcome & Goodbye Scenario. Adică de fiecare dată când portierele sunt blocate sau deblocate, acestea joacă un rol în spectacolul de lumini creat împreună cu grila frontală iluminată și cu luminile de întâmpinare proiectate pe asfalt în lateralul pragurilor mașinii.

În clipul video de mai jos puteți vedea o prezentare care arată cum au fost create farurile cu cristale Swarovski pentru BMW Seria 7.

Prețul reflectă rafinamentul cristalelor

Încă nu a fost anunțat și prețul farurilor cu cristale Swarovski pentru BMW X7. Dar până în aprilie, când va demara comercializarea lor, putem lua drept reper prețul acestui tip de faruri pentru BMW Seria 7. Pentru sedanul de lux aceste lumini denumite BMW Crystal Iconic Glow costă 2.153 de euro (cu TVA inclus), conform configuratorului din site-ul oficial bmw.ro.

Prețul acestei opțiuni rezultă atât din finisarea minuțioasă a cristalelor, cât și din modul în care sunt integrate. Mai exact, elementele din cristal nu sunt prinse în niște cleme sau rame ca în cazul bijuteriilor. Ci par că plutesc, fiindcă au puncte de fixare ascunse. Deși cristalele arată delicat, specialiștii Swarovski au avut grijă ca ele să reziste vibrațiilor din timpul rulării. În acest scop au creat puncte de fixare capabile să asigure că aceste cristale rămân în poziție stabilă chiar și după 15 ani de utilizare a mașinii.

CLICK AICI pentru a vedea prețurile lui BMW X7 facelift în România, precum și noutățile tehnice implementate odată cu actualizarea estetică.

De asemenea, puteți vedea în clipul video de mai jos și impresiile noastre de la prima întâlnire cu noua generație BMW Seria 7.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account