MINI Countryman – Primul videoclip exclusiv

P90055076

MINI Countryman va avea saptamana viitoare premiera mondiala la Geneva, iar pana atunci va prezentam primul videoclip. Prin amabilitatea canalului oficial Youtube al MINI, ne putem bucura din nou de videoclipuri funky si vesele, marca MINI.

Avand ca tema “Life is out There”, videoclipul cu MINI Countryman poate fi rezumat in cateva cuvinte: e un montaj care cuprinde aventura cat pentru o viata comprimata in cateva minute. E vorba de a face o conexiune intre spatiul interior marit al lui Countryman, care e cel mai incapator model MINI de pana acum, si stilul de viata in care iti maresti orizonturile si te bucuri de fiecare zi.

Ca o scurta recapitulare, MINI Countryman va intra pe piata cu o gama de trei motorizari pe benzina si doua diesel; puterea produsa e cuprinsa in intervalul 90 CP (MINI One D Countryman) – 184 CP (MINI Cooper S Countryman).

Varful de gama e echipat cu motorul de 1.6 litri pe benzina, cu patru cilindri, care pe langa turbocompresorul twin-scroll si injectia directa, are incorporata si tehnologia de admisie variabila.

Countryman e echipat standard cu o transmisie manuala cu sase rapoarte; transmisia automata cu sase rapoarte e disponibila optional.

MINI Cooper S Countryman si MINI Cooper D Countryman sunt echipate cu sistemul de tractiune integrala MINI ALL4. In conditii normale de rulare, pana la 50% din puterea motorului e transmisa rotilor spate, iar in conditii extreme, acest procent poate creste pana la 100%, oferind valente noi de mare tractiune manevrabilitatii deja caracteristice pentru MINI.

MINI Countryman are patru locuri in versiunea de echipare standard, o bancheta cu trei locuri fiind disponibila gratuit. Habitaclul a primit printre altele un volan standard multifunctional cu tempomat si o consola centrala ce permite fiecarui pasager sa o foloseasca ca spatiu de depozitare.

Saptamana viitoare vom relata live de la Salonul auto de la Geneva, de unde va vom prezenta mai multe fotografii in exclusivitate cu MINI Countryman, asadar stati pe-aproape.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account