Video teaser MINI pentru Salonul auto de la Detroit

Una din masinile interesante ce vor debuta la Salonul auto de la Detroit de saptamana viitoare este avanpremiera MINI la viitorul lor crossover. Denumit Beachcomber, noul concept MINI ne face cunostinta cu unul din viitoarele lor modele.

Conceptul cu patru locuri a fost prezentat in decembrie si multi sunt de parere ca acesta reprezinta o avanpremiera a variantei de serie a modelului MINI Crossover ce va fi prezentat anul acesta la Salonul auto de la Geneva.

Construit pe o platforma cu totul noua, MINI Beachcomber Concept isi are originile in modelul Mini Moke al anilor 1960; dar cu acest concept nou, MINI se indeparteaza in sfarsit de designul rotund actual al farurilor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pE53FVjgGYY[/youtube]
Botul masinii, drept, inalt si turtit mai putin conventional are influente de la modelul Mini Moke si a fost proiectat astfel incat sa respecte reglementarile stricte legate de siguranta pietonilor.

Noul concept masoara 4007 mm lungime, iar ampatamentul de 2,6 m ofera un spatiu generos pentru pasagerii din spate, comparativ cu alte masini de dimensiuni asemanatoare.

Dupa cum am precizat, conceptul Beachcomber va debuta lunea viitoare la Salonul auto de la Detroit. Colegii de la BMWBlog.com vor fi acolo si vor transmite noutatile de la fata locului.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account