MINI Countryman Zburător în România

Prezentarea oficială pe piaţă a noului MINI Countryman în 19 septembrie în România va fi marcată de lansarea unui model MINI Countryman Zburător, un proiect al unui artist român, Alex Mirea. Echipa de piloţi de test este alcătuită din 4 jurnalişti: Tudor Bratu (ProMotor), Cristina Chipurici (Pyuric, blogger), Georgiana Mitroi (The One) şi Nono Semen (ProFM).

MINI Countryman deschide un nou segment important pentru marca britanică. Primul cross-over al mărcii oferă în premieră un sistem de tracţiune integrală, patru uşi, un plus semnificativ de spaţiu şi noi concepte inovative la interior precum MINI Central Rail sau MINI Connected care permite folosirea unei serii de aplicaţii speciale în maşină, precum Web Radio, comunicare cu Twitter sau livrare de ştiri printr-un reader RSS.

Proiectul lui Alexandru Mirea, MINI Countryman Zburător, îşi propune să surprindă o parte din valenţele noului model şi ale mărcii: extrovertit, unic, îndrăzneţ. Modelul creat de artist preia forma MINI Countryman şi îi adaugă două aripi mari, inspirate din logoul mărcii.

„MINI Countryman se doreşte a fi maşina dedicată evadării din oraş şi pentru asta zborul este cea mai bună şansă. Am renunţat la motor dorind să subliniez ideea de emisii reduse de CO2. Modelul meu va fi propulsat de 4 oameni – aceasta este tracţiunea mea integrala,” a explicat Alex Mirea.

„MINI este una din puţinele brand-uri pentru care o astfel de joacă creativă este complet firească. Aceasta spune mult despre imaginea mărcii noastre,” explică Alexandru Şeremet, corporate communications manager BMW Group România.

Proiectul va culmina pe 19 septembrie cu o tentativă inedită de zbor. Pentru acest test au fost invitaţi 4 jurnalişti – Tudor Bratu (ProMotor), Cristina Chipurici (Pyuric, blogger), Georgiana Mitroi (The One) şi Nono Semen (ProFM). Povestea MINI Zburător poate fi descoperită pe www.facebook.com/MINI.Zburător.

Campania MINI Countryman este marcată de multe elemente inovative. Se evidenţiază de asemenea o serie de instalaţii out-door unice. Cea mai spectaculoasă este zona de drive-in movie de la Băneasa Mall, unde un MINI Countryman de dimensiuni reale a fost instalat pe peretele vertical al cinematografului.

Cel mai nou model MINI, al patrulea din gamă, este deja disponibil pentru comenzi şi are programat debutul în showroom pe 19 septembrie. Preţul de început este de 21142 Euro cu TVA pentru versiunea MINI One care dezvoltă 98 CP cu un motor pe benzină de patru cilindri. Noul model va fi disponibil în cinci variante de motorizări, trei pe benzină şi două diesel. Cele mai puternice propulsoare (Cooper D, patru cilindri în linie şi 112 CP, şi Cooper S, patru cilindri în linie şi 184 CP) pot fi echipate şi cu sistemul de tracţiune integrală ALL4.

[Sursa: MINI]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account