Gerovital
Gerovital
Gerovital

MINI si-ar putea extinde capacitatile de productie

Un raport publicat de Insideline relateaza despre planurile de viitor ale MINI de a extinde capacitatea de productie in afara fabricii din Oxford, Marea Britanie. In urma unei discutii recente cu Ian Robertson, InsideLine a aflat ca unitatea de productie din Marea Britanie pare sa se apropie de limita capacitatii de productie.

Fabrica din Oxford nu poate produce mai mult de 250,000 autovehicule anual, desi viitorul MINI Crossover va fi produs de constructorul Magna Steyr la fabrica din Graz. Robertson nu a indicat ce fabrici sunt luate in calcul, dar InsideLine mentioneaza ca fabrica BMW din Spartanburg ar putea fi o posibilitate.

Deoarece SUA reprezinta cea mai mare piata pentru MINI, Spartanburg ar putea fi optiunea ideala, dar pana la acest moment avem doar speculatii. Fabrica din Carolina de Sud isi continua planurile de expansiune si se pregateste pentru productia noului BMW X3.

MINI

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account