MINI va aduce la Salonul auto de la Shanghai conceptul MINI Goodwood

Cea mai recenta stire din lumea MINI vine de la Autoblog. La Salonul auto de la Geneva o sursa din cadrul MINI a dezvaluit faptul ca acestia vor aduce luna viitoare la Salonul auto de la Shanghai un nou concept, denumit „Goodwood”.

In 2009 au aparut primele rapoarte despre un vehicul MINI – Rolls Royce. Mai multe articole au indicat faptul ca marca super-lux din Goodwood lucreaza la un MINI foarte luxos. Cei de la Rolls Royce au spus ca se vor concentra pe imbunatatire interiorului lui MINI pana la cel mai inalt grad de lux posibil in cazul unei masini mici premium.

Ideea din spatele conceptului MINI Goodwood este aceea de a creea vehicule de nisa pentru clientii care doresc masini personalizate. Autolog relateaza ca acest concept Goodwood este un hatchback lucrat manual care omagiaza nu doar sediul actual Rolls Royce din Goodwood ci si anii de glorie Rolls Royce/Bentley si masinile pe comanda realizate de acestia.

Oficialii companiei sunt de parere ca un vehicul MINI cu un interior de lux la un nivel corespunzator unei masini mai mari a devenit din nou la moda datorita tendintei de downsizing, mai ales in cazul soferilor din orasele aglomerate.

Probabil ca optiunile vor fi extinse si dincolo de materialele de interior, iar cumparatorii vor fi incurajati sa aleaga dintr-o gama mai variata de componente si accesorii de interior de lux. In anii 1960 masinile MINI aveau interioare realizate la standarde inalte si erau de multe ori cumparate de celebritati, plan care a inspirat compania din Oxford in aceasta directie.

Conceptul MINI Goodwood va debuta in aprilie la Salonul auto de la Shanghai.

[Sursa: Autoblog ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account