MINI Coupe R59 si Roadster R58 – noi poze si video spion

Au fost reperate recent viitoarele versiuni MINI Coupe R59 si Roadster R58, in cadrul unei sesiuni de teste desfasurate in Germania.
Bazat pe caroseria modelului John Cooper Works, MINI Coupe Concept masoara 371 cm per ansamblu, 168 cm latime si 135 cm inaltime. Acesta este conceput ca un model de doua locuri, care scoate in evidenta ideea unui vehicul roadster MINI, mai degraba decat un coupe. Datorita liniei de design in partea din spate, MINI Coupe Concept nu dispune de spatiu de portbagaj, spatiul de depozitare este numai in spatele scaunelor.

La interior MINI Coupe Concept aduce un nou grad de lux intr-un model MINI, prin gama exclusiva de culori si materiale disponibile. Volanul din piele in trei spite cu butoane multifunctionale permite soferului sa vireze perfect si sa regleze usor functiile audio sau de comunicare. Toate cadranele sunt aranjate ergonomic pe consola centrala, tinand cont de frecventa de utilizare a fiecaruia.

La interior stilul adoptat este unul generos, consola centrala asigurand un spatiu maxim la nivelul picioarelor, atat pentru sofer cat si pentru pasagerul din dreapta.

MINI Roadster Concept este un vehicul cu doua locuri, cu un plafton soft si design inovativ al partii spate. E un nou model care asigura perspective noi in ce priveste marca si segmentul de roadstere compacte. Masina masoara 3,714 mm lungime si 1,683 mm latime, iar inaltimea sa este de 1,356 mm.

In 2009 cei de la MINI au spus ca MINI Roadster Concept este propulsat de un motor turbo de 1.6 litri, care echipeaza deja MINI Cooper S. Motorul are injectie directa si livreaza 175 CP si are cuplu maxim de 240 Nm, care poate fi crescut pentru perioade scurte de timp cu ajutorul functiei Overboost pana la 260 Nm. MINI Coupe Concept utilizeaza un motor de la JCW, turbo de 1.6 litri cu patru cilindri, ce produce 211 CP si 260 Nm cuplu maxim.

In gama vor mai fi oferite si motorizari diesel suplimentare.

Indiferent de motorizare, ambele modele vor beneficia de un eleron spate retractabil, care va putea fi activat prin apasarea unui buton, si care va mari deportanta pe puntea spate.

Versiunea Coupe va fi un model de an 2012, si va fi urmat sase luni mai tarziu de MINI Roadster.

Un nou video spion il infatiseaza pe MINI Roadster in timpul sesiunilor de teste pe pista Nordschleife de la Nürburgring.

[Sursa: BimmerToday ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account