Rolls-Royce va produce un MINI

Acum aproape cinci luni, a aparut un zvon legat de marcile MINI si Rolls Royce. Revista Autocar a relatat despre faptul ca Rolls Royce lucreaza la un model MINI super-lux, care va fi produs la fabrica din Goodwood. Rolls Royce urma sa se concentreze pe imbunatatirea interiorului modelului MINI pentru a-l aduce la standardele unei masini de lux.

La acel moment, surse apropiate MINI le-au furnizat celor de la Autocar UK informatia, care la randul lor au relatat ca proiectul urma sa primeasca unda verde. Tot atunci au aparut si cateva fotografii spion ale unui prototip avansat.

Acum cateva zile, Autocar a revenit cu informatia potrivit careia MINI-ul produs de Rolls Royce va fi intr-adevar lansat in productie. Surse din conducerea BMW au comunicat ca modelele vor fi “complet individualizate” si ca proiectul urmareste sa creeze “autovehicule de nisa” pentru clienti.

MINI - Rolls Royce

Persoane din conducerea executiva a companiei considera ca un model MINI cu interiorul de lux al unei masini mult mai mari a redevenit relevant datorita tendintei actuale de micsorare a dimensiunilor masinilor, mai ales pentru conducatorii auto care locuiesc in orase aglomerate.

Este posibil ca optiunile de lux sa nu se limiteze la materialele de interior, iar cumparatorii sa fie incurajati sa aleaga mai multe optiuni de lux si accesorii de interior. In trecut, in anii 1960, modelele MINI aveau interioare de calitate la standarde inalte si erau de multe ori detinute de celebritati, ceea ce i-a inspirat pe producatorii auto din Oxford.

Nu exista inca detalii despre cand va fi lansat sau dezvaluit noul model, dar ne asteptam la un anunt oficial undeva in decursul anului urmator.

[Sursa: Autocar]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account