Video: Prodrive MINI Countryman WRC – Shakedown in Spania

MINI Countryman WRC isi continua perioada de teste, de aceasta data in Spania. Recent noul MINI WRC a incheiat cu succes perioada de shakedown la baza privata de incercari a celor de la Prodrive, in Warwickshire, si a trecut deja la urmatoarea etapa de teste.

MINI Countryman WRC, care este dezvoltat in cooperare cu Prodrive, are la baza modelul Countryman. MINI WRC este propulsat de un motor de 1.6 litri cu patru cilindri. Transmisia se realizeaza prin intermediul unei cutii secventiale Xtrac cu sase rapoarte.

Pentru participarea la raliu, MINI Countryman a fost echipat si cu o cusca de siguranta proiectata de Prodrive.

Masina este conforma cu reglementarile Super2000 implementate de Federatia Internationala de Automobilism (FIA), care mentioneaza necesitatea utilizarii de motoare cu capacitate de 1600 cc si tractiune integrala, si accent pus pe tehnologiile relevante pentru competitie. Rezultatul este o scadere semnificativa a costurilor, cu cca. 25%.

La Salonul auto de la Paris a fost confirmat faptul ca la volanul lui MINI WRC se va afla in primul sezon campionul IRC Kris Meeke, in varsta de 31 ani.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account