Chris Harris de la EVO Magazine a testat noul BMW Seria 1 M Coupe

Randare realizata de Jon Sibal

Jurnalistul Chris Harris de la EVO Magazine a avut ocazia sa testeze noul BMW Seria 1 M Coupe. Ca de obicei, Harris face o analiza amanuntita masinii si face o lista virtuala cu atributele unei masini M clasice, pentru a vedea pe care dintre acestea le bifeaza.

Inainte sa urmarim videoclipul, haideti sa trecem in revista cateva detalii despre noul model 1M.

In ciuda faptului ca seamana foarte mult cu modelul BMW 135i Coupe, noul Seria 1 M Coupe este o cu totul alta masina. Aproape fiecare componenta a suspensiei este diferita. Suspensia nu poate fi reglata – pentru a mentine scazute costurile. Puntea fata este aceeasi de pe 135i, dar pe spate este utilizata cea de la M3.

Garda la sol este mai scazuta cu 10mm iar ecartamentul este cu cca 30 mm mai lat in partea din fata si cu 30-40 mm mai mare la partea spate. Franele sunt complet diferite de cele ale modelului 135i Coupe.

BMW 1M este propulsat de un motor bazat pe agregatul N54 twin-turbo ce livreaza 340 CP. Motorul este cuplat la o transmisie manuala cu sase rapoarte.

Noul M isi va face debutul la Salonul auto de la Detroit si va fi disponibil in trei variante de nuante: Alpine White, Jet Black si Valencia Orange Metallic.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account