Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X5 Hybrid reperat fara camuflaj

Fotograful de poze spion Palbay a reperat primul vehicul hibrid BMW X5, langa uzina BMW de la Spartanburg. Prototipul de teste este un vehicul gata de a fi lansat in productia de serie, fara niciun camuflaj.

BMW a lansat conceptul X5 eDrive la Salonul auto de la Frankfurt 2013. Sistemul BMW eDrive al studiului constă într-un motor cu ardere internă cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo, şi un electromotor care a fost realizat tot de BMW Group. Motorul electric de 70 kW/95 CP este alimentat cu energie din acumulatorul litiu-ion de înaltă tensiune. Acesta poate fi alimentat din orice sursă casnică de curent şi are capacitatea de a permite automobilului să ruleze până la 30 de kilometri în regim exclusiv electric.

bmw-x5-ehybrid-07-1024x728

Acumulatorul dezvoltat pentru BMW Concept X5 eDrive este montat într-o poziţie foarte sigură – sub zona de încărcare, a cărei capacitate rămâne aproape neschimbată. Se va putea alege unul dintre cele trei moduri de condus, în funcţie de cerinţe şi situaţie – opţiunea inteligentă a propulsiei hibrid pentru un echilibru optim între sportivitate şi eficienţă; integral electric, deci condus fără emisii; sau modul Save Battery pentru a menţine nivelul actual de încărcare a acumulatorului.

bmw-x5-ehybrid-06-1024x700

Ne asteptam ca viitorul BMW X5 hibrid sa fie lansat in productia de serie in 2014.

[Foto: Palbay]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account