Salonul auto de la Geneva 2010: Mai multe fotografii cu modelele BMW

BMW-Geneva-17

Zilele presei la Salonul auto de la Geneva au luat sfarsit si primul mare salon european al anului este acum deschis pentru public. In ultimele zile ne-am straduit sa va relatam despre cele mai importante modele BMW expuse la stand.

Va prezentam acum si cateva din celelalte modele BMW care au primit o atentie mai redusa din partea presei, dar care totusi sunt importante pentru brand.

Mai intai avem modelul BMW X1, SAV-ul entry level care a depasit deja asteptarile de vanzari ale BMW. Apoi, modelul imbunatatit 135i Coupe propulsat de motorul N55. In al treilea rand, BMW ActiveE, primul vehicul BMW complet electric, prezentat in forma de concept, si disponibil in curand in cadrul unui program de inchirieri. In al patrulea rand, BMW 635d, model important pentru piata europeana.

Si la final dar nu in ultimul rand, avem BMW Z4 roadster precum si BMW X6 ActiveHybrid – primul hibrid pe care BMW il va lansa in productie.

Speram ca v-au placut relatarile noastre; zilele urmatoare vom publica cateva interviuri exclusive cu designeri BMW si nu numai.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account