Mai multe fotografii si informatii despre BMW Z4 si Alpina B6 in Campionatul FIA GT3 2010

FIA-GT3-Launch-Paris-2010-041

V-ati plictisit de BMW Z4 GT3? Ei bine, noi nu, asa ca vom continua sa va prezentam fotografii si informatii noi. Paris a gazduit de curand evenimentul de lansare a pre-sezonului campionatului european FIA GT3. Langa BMW Z4 GT3 au fost prezentati si cativa din concurentii sai: Aston Martin, Ferrari, Porsche, Chevrolet sau Lamborghini.

Desi la nivel vizual Z4 pare competitiv, nu se stie clar daca masina de curse a Schubert Motorsport este destul de rapida pentru campionatul foarte competitiv GT3.

Anul trecut ALPINA B6 GT3 a inregistrat cateva succese notabile, dar in acest an compania din Buchloe nu mai e reprezentata ca echipa de fabrica; in schimb, modelul B6 GT3 bazat pe Seria 6 coupe va concura sub umbrela echipei S-Berg Racing din Austria.

“Am demonstrat ca suntem in stare sa construim intr-un timp foarte scurt o masina de curse capabila de victorie, iar acum dorim sa ne axam pe dezvoltarea afacerilor echipelor clientilor. Asteptam cu nerabdare sa continuam succesele anului trecut cu noi clienti precum S-Berg Racing, de exemplu”, a declarat Andreas Bovensiepen, seful echipei.

Echipa austriaca S-Berg Racing va achizitiona doua modele BMW ALPINA B6 GT3 pe care ALPINA le-a promovat cu succes in 2009. Echipa S-Berg Racing va concura in Campionatul european FIA GT3, precum si in Campionatul ADAC Masters.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account