Automobile Bavaria a livrat doua vehicule speciale BMW X3 pentru SMURD

Automobile Bavaria a pus la dispoziţia SMURD două autospeciale BMW X3 destinate intervenţiilor de urgenţă.

Automobile Bavaria a oferit Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), două autospeciale BMW X3,  în cadrul unei ceremonii desfăşurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucureşti – Băneasa. La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat,  dl. Dr. Bogdan Opriţa- Medic şef SMURD Bucureşti si  dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi şef SMURD Târgu Mureş.

La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Gral. Ioan BAS – Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Duduş – Inspector şef în cadrul ISU Bucureşti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

Autospecialele BMW X3 vor fi utilizate in intervenţiile medicilor de urgenţă SMURD din Bucureşti si Mureş pe durata a doi ani de zile, cu sprijinul Automobile Bavaria şi al companiei Safety Broker, care alături de Fundaţia pentru SMURD, a susţinut financiar dotarea autospecialelor cu echipamentele medicale necesare. Modelul BMW X3 special configurat pentru SMURD dispune de un motor Diesel cu o putere de 135 kW (184 CP) si este dotat cu sistemul de tracţiune BMW xDrive.

Parteneriatul cu SMURD reprezintă un nou program de susţinere a devotamentului şi profesionalismului celor care participă zilnic la operaţiuni de salvare a vieţilor şi bunurilor cetăţenilor aflaţi situaţii de urgenţă. Anul trecut, Automobile Bavaria a pus la dispozitia ISU o autospecială BMW X1, pentru o perioadă de 1 an. Autospeciala BMW X1, utilizată ca punct de comanda la intervenţii, dispune de sistemul de tracţiune BMW xDrive şi este dotată cu echipament de protecţie, aparat de respirat, camere de termoviziune sau alte elemente specifice.

Programele BMW pentru autorităţi.

De mai bine de 50 de ani BMW a dezvoltat programe speciale destinate autorităţilor şi serviciilor de urgenţă. Fiabilitatea , motoarele  şi elementele de siguranţă au fost principalele atuuri datorită cărora BMW şi-a construit reputaţia în acest domeniu. În ultimii ani, eficienţa şi consumul redus de combustibil, precum şi costurile de mentenanţă reduse au devenit priorităţi în politica de achiziţie a autospecialelor. Prin programele de intreţinere gratuită oferite atât cumparatorilor privaţi, cât şi autorităţilor, BMW a oferit un sprijin suplimentar utilizatorilor autoturismelor acestei marci, în primii 5 ani sau 100.000 km, costul reviziilor fiind suportate de producător.

Producţia autovehicule speciale are loc în paralel cu cea a modelelor de serie şi asigură cele mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate. În majoritatea ţărilor europene,  marca BMW este prezentă în serviciul autorităţilor – paramedicilor, pompierilor şi poliţiei.

Automobile Bavaria – Centru de competenţă pentru vânzări speciale

Automobile Bavaria este singurul dealer din România certificat de către BMW ca Centru de Competenţă pentru vânzări speciale (SSCC). Având această calitate, Automobile Bavaria a furnizat autospeciale şi motociclete destinate autorităţilor în România şi a iniţiat programe de susţinere a unor activităţi derulate de acestea. Printre ele enumerăm parteriate cu Inspectoratul general de Poliţie, Poliţia Autostrăzi sau ISU.

BMW X3.

BMW X3 combină tehnologia performantă, specifică modelelor BMW X, cu o siluetă dinamică. Graţie unui habitaclu spaţios şi unui grad ridicat de versatilitate la interior, modelul se adaptează situaţiilor individuale de transport. Tehnologia BMW xDrive de transmisie 4×4 optimizează tracţiunea şi asigură o dinamică sporită. BMW X3 oferă calităţi excepţionale de all-rounder fără compromisuri, combină plăcerea condusului şi eficienţa cu confortul şi funcţionalitatea, robusteţea cu eleganţa. Modelul BMW X3 pus la dispozitia SMURD este echipat cu propulsorul diesel cu patru cilindri, 1995 cmc, care dezvoltă un maxim al puterii de 135 kW/184 CP. Consumul mediu de carburant este de 5,7 l/100 km. BMW X3 este echipat standard cu tehnologia BMW xDrive de transmisie integrală permanentă.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare rețea de dealeri BMW din România şi deține alte cinci centre în Germania. Pe plan local, grupul comercializează autoturisme BMW, MINI, noi şi rulate, motociclete BMW, Husqvarna, noi şi rulate, deţine singurul service Rolls-Royce pe o rază de 1.000 de kilometri. Prin rețeaua MHS Truck & Bus este importatorul și distribuitorul camioanelor MAN şi al autobuzelor Neoplan în România.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account