(P) Visele nu cunosc limite: Mihaela Rus și noul BMW X1 de la BMW Proleasing Motors

Aflat la a treia generație, BMW X1 s-a maturizat și perfecționat pe toate planurile și ne ajută să descoperim legătura dintre pasiune și trăire.

Meseria unui actor ar trebui, poate, să fie o sursă de inspirație. Ne poate transpune în lumi imaginate sau nu, în roluri și emoții, în trăiri și experiențe văzute și simțite printr-un intermediar, printr-un filtru, dacă vrei. Și, gândind așa, pot face o legătură strânsă cu o mașină al cărei scop, uneori, poate fi similar, prin simplele experiențe pe care ni le poate oferi.

Un drum scurt, într-un oraș aflat la răsărit, într-o dimineață caldă de toamnă, poate fi cel mai bun shot de cofeină. Dar pentru asta, mașina trebuie să-și depășească scopul elementar. Trebuie să devină mai mult decât un  mijloc de transport. „Când urc la volan apar niște legături… se fac niște conexiuni. Se întâmplă o metamorfozare între mine și mașină. Un soi de avatar.„, ne spune Mihaela RUS, manager-ul Teatrului Toma Caragiu din Ploiești.

În versiunea xDrive23i, noul BMW X1 este genul de mașină care-ți devine partener. Cu 204 cai-putere și 320 Nm, cuplat transmisiei automate Steptronic, cu dublu ambreiaj, mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 7,1 secunde. Iar partea cea mai bună vine alături de soluția de hibridizare. Un starter/generator, integrat în cutia de viteză, susține performanțele cu 19 cai-putere și 50 Nm. Prin urmare, puterea maximă combinată atinge 219 cai-putere.

Maturizarea apare odată cu trecerea timpului, cu experiențe câștigate și destinații atinse. Iar a treia generație a lui BMW X1 nu face altceva decât să înmagazineze toată experiența generațiilor trecute și să o transpună într-un SUV compact care nu lasă loc de interpretare. Dacă vrei să-l descoperi și tu, noul BMW X1 te așteaptă deja în showroom-ul BMW Proleasing Motors din Ploiești.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account