BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW pregătește un chef la Concursul de Eleganță

BMW 3.0 CSL

Pentru că nu există marketing și PR mai bun decât să le aduci aminte oamenilor cât de bun ai fost în trecut,  BMW a anunțat că au în plan o mare sărbătoare pentru a chefui cei 40 de ani de când au câștigat prima lor cursă în America.

Petrecerea va avea loc în cadrul Concursului de Eleganță de anul acesta, concurs care se va ține pe insula Amelia. Printre mașinile BMW care vor debuta acolo se vor număra un BMW Z4 GTLM inspirat din vechiul 3.0 CSL, mașină ce va concura în cursa de 12 ore de la Sebring de anul acesta, un BMW 328 Touring Mille Miglia Coupe, mașină ce a revoluționat construcția ușoară și care a câștigat cursa din 1940, precum și un BMW 328 pe care l-a condus nea’ Stirling Moss în prima sa cursă, cea din 1947.

BMW 3.0 CSL

Pe lângă mașinile astea exclusiviste se pare că vom vedea anul acesta la Concursul de Eleganță și un BMW 3.0 CSL din 1978, un BMW M1 din 1980 și un BMW Z3 condus de James Bond în filmul Golden Eye. Adică de Pierce Brosnan..

BMW 328 Coupe

Toate mașinile mai sus menționate sunt BMW-uri care nu pot fi trecute cu vederea în cadrul Concursului de Eleganță, dar nu înțelegem de ce ar trebui să aducă și modele noi cum sunt BMW X6 sau BMW i8. Nu de alta, dar să pui un X6 lângă un BMW 328 Touring Mille Miglia Coupe este ca și cum ai pune o vioară Stradivarius lângă platanele lui DJ Bobo.

BMW 328

Oricum, de aplaudat faptul că astfel de evenimente lasă prilej de dezvoltare pentru niște mașini frumoase, fie ele concepte sau nu, care în mod normal nu ar fi apreciate decât în cadrul unor astfel de manifestări. Iar Concursul de Eleganță este cea mai bună modalitate de a le reaminti clienților BMW că marca asta are istorie, tradiție, rezultate și frumusețe.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account