BMW Stormtrooper – Forța vine de la Vilner

Poți alege calea întunecată sau calea luminii. Oricum ar fi, dacă ai un BMW, Forța e cu tine.

Vilner sunt niște tuneri bulgari specializați în modificarea interioarelor de mașini. Practic, ei pot să-ți facă un interior de mașină în care să te simți ca într-o cabană rustică de munte, ca într-o navă spațială ori ca în uterul din care ai ieșit. Bani să ai că se rezolvă. Mare ne-a fost mirarea când am văzut primul lor proiect de tuning care implică modificări exterioare. S-a numit Vilner Bullshark și era un BMW Seria 6 care arăta ca un rechin taur, de unde și numele bineînțeles. Mă rog, arăta ca o mașină care arăta ca un rechin taur.

Stormtrooper-BMW-by-Vilner-5

Astăzi vă prezentăm însă cel de-al doilea proiect Vilner și anume BMW Stormtrooper, inspirat din filmul Star Wars sau Războiul Stelelor cum îi zice noi. Seamănă foarte mult cu un Bullshark însă BMW Stormtrooper este complet diferit. Bara față a fost modificată, la fel și grilele și prizele de aer, farurile și stopurile au fost schimbate, totul pentru a fi în temă cu războiul galactic fabricat în studiourile de Hollywood.

Stormtrooper-BMW-by-Vilner-6

La interioare se pricep cel mai bine și asta se vede foarte bine în calitataea materialelor, a cusăturilor, dar și din manopera de excepție. Totul a fost învelit în piele Nappa și Alcantara, nu știm însă dacă fibra de carbon era acolo de la început. Oricum, suntem siguri că o pot rezolva și pe asta foarte ușor.

Stormtrooper-BMW-by-Vilner-15

Nouă ni se pare un exercițiu de design excelent. Ok, arată puțin ciudat, seamănă din unele unghiuri cu un Infinity, din altele cu un i8 sau cu un ipod, dar el tot un BMW este pe sub toate aceste modificări și asta, credem noi, este cel mai important. Mai jos aveți un clip despre cum au construit primul lor proiect, BMW Vilner Bullshark.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account