BMW i8 vs BMW M4 – Gâlceavă în familie

Chiar dacă modelele M au participat cel mai mult la succesul și reputația mărcii, viitorul are nevoie de gama i pentru a duce lucrurile mai departe.

Îmi imaginez că toată lumea din familia BMW se uită la M3/M4 ca la atletul preferat, cel care a adus cele mai multe trofee pe peretele de faimă și cel care a dat prestigiu numelui. BMW M4 stătea în capul mesei până acum, primea porția cea mai mare și era nestingherit de gândul că-și va pierde vreodată titlul de copilul preferat. Dar iată că la masă s-a așezat cel mai nou prunc al familiei – BMW i8. Este cel mai tăcut, cel mai cuminte dintre toți și brusc BMW M4 este văzut ca un fel de fecior teribilist, care a început să calce strâmb și să aducă unele pete greu de șters de pe reputația BMW. Complimentele au început să fie acum împărțite, iar porția cea mai mare de mâncare s-a transformat într-o rație corectă. Invidia nu avea cum să nu se strecoare între cei doi frați, iar relația dintre BMW M4 și BMW i8 avea să se răcească. Pentru a evita un scenariu de Cain și Abel, cei de la Top Gear au decis să-i asmute unul împotriva celuilalt câtă vreme spiritele sunt încă neîncinse și invidia nu a semănat gânduri de fratricid.

BMW M4 aduce în acest duel armele clasice care l-au ajutat până acum să bifeze victorii cu rivali din afara familiei, în timp ce BMW i8 se așază la linia de start cu niște ași în mânecă care vor face BMW M4 să-și reevalueze șansele de a primi moștenirea cea mai mare.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account