Seful BMW R&D: Decizia despre proiectul comun Toyota-BMW va fi luata in cateva luni

Herbert Diess, membru al consiliului de administratie BMW, responsabil de Cercetare&Dezvoltare, a declarat pentru Ward’s Auto ca proiectul comun BMW-Toyota va primi aprobarea finala in lunile urmatoare.

“Lucram la asta. Facem progrese,” a declarat Diess despre proiectul cu Toyota. “E o sarcina complexa. Trebuie sa decidem ce masini vor fi incluse si cand vor fi lansate. Credem ca are sens pentru ambele companii, dar este o arhitectura ce trebuie sa se potriveasca ambelor companii. Cred ca vom lua decizia finala in cateva luni.”

Toyota-GT86-Hybrid-concept12

In luna decembrie 2013, Diess a confirmat si ca s-au facut pasi in directia evolutiei colaborarii. “Am agreat sa realizam o arhitectura comuna pentru o masina sport. Ceea ce e important e ca vor fi doua vehicule diferite, care vor fi autentice pentru fiecare din cele doua marci”, a declarat Herbert Diess pentru Allgemeine Zeitung.

Se zvoneste ca sunt luate in calcul motoare aspirate natural, supraalimentate, si turbo, precum si motoare electrice. O sursa a declarat mai demult pentru MotorTrend ca Toyota a lucrat la un model GT86 cu tractiune integrala, echipat cu motoare amplasate pe roata frontala, si ca aceasta ar putea fi configuratia care ar putea ajunge si pe noul model sport BMW-Toyota.

Oare modelul Toyota FT-1 ne-ar putea da indicii despre ce sa asteptam din partea celor doua companii?

toyota-ft-1-detroit-auto-show-03

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil accessand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account