Grup West Premium inaugureaza o noua reprezentanta BMW la Oradea

Saptamana trecuta a avut loc la Oradea inaugurarea celei mai noi reprezentante BMW, Grup West Premium, care este parte a grupului de firme Grup West, dealerul mărcilor Saab, Opel și Chevrolet în județele Arad, Bihor și Satu Mare. La doar un an de la infiintarea business-ului BMW, Grup West Premium se muta intr-un sediu nou, in urma unei investitii de 2.5 milioane Euro. Noul sediu are o suprafata de 13.000 mp, ce include un showroom de 900 mp si un service de 2100 mp.

La Grup West Premium puteti beneficia de toată gama de servicii BMW la cele mai noi și înalte standarde, de la vanzari de modele BMW si service complet pana la servicii de finantare si vanzari de accesorii. La inaugurare a fost prezent noul director BMW Romania, Marco Schulz. In cadrul evenimentului de lansare a fost dezvaluit si cel mai nou break al familiei de modele BMW, BMW Seria 5 Touring.

Mai multe detalii puteti gasi in comunicatul de presa de mai jos, publicat cu aceasta ocazie. Puteti vedea oferta completa Grup West Premium accesand site-ul lor sau vizitandu-i la noul sediu din Oradea, Calea Clujului nr.300.

După aproape un an de business BMW în Oradea, Grup West Premium se mută într-un sediu nou, conform ultimelor standarde BMW, o investiție de 2,5 milioane euro.

După nouă luni de eforturi susținute, cu o investiție de 2.5 milioane de euro, Grup West Premium a inaugurat saptămâna trecută la Oradea, cea mai nouă reprezentanță BMW din România. În prezența autorităților locale și a oficialilor BMW România, Grup West Premium a deschis oficial porțile noii locații. Situată în complexul de reprezentanțe Grup West, Calea Clujului 300, noua locație întâmpină clienții la cele mai înalte standarde impuse de BMW. Așa cum a subliniat domnul Lajos Szekely, co-proprietar Grup West Premium, în discursul de inaugurare: ”Am reușit să finalizăm acest proiect într-un timp record, în același timp oferind deja clienților BMW o gamă largă de servicii.” Iar acesta este doar începutul, urmând ca în 2011, Grup West Premium să deschidă o asemenea reprezentanță și în Arad.

În cadrul evenimentului, Grup West Premium a dezvăluit publicului noul model al Seriei 5 Touring, cel mai proaspăt lansat model BMW. Celor prezenți li s-a dat ocazia să exploreze frumusețea combinației dintre eleganță și versatilitate. Cu dimensiuni remarcabile și forme suple, dar puternice, noul Seria 5 Touring impresionează prin performanțe extraordinare, fără a sacrifica din siguranța și confortul pasagerilor săi. Noul BMW Seria 5 Touring te îmbie să redescoperi ”Bucuria de a călători”.

Domnul Marco Schulz, director general BMW Romania, a urat un bun venit în selecta familie BMW celui mai tânăr membru din România, subliniind totodată importanța pe care acest nou membru o are în consolidarea poziției de top pe care brand-ul bavarez o ocupă pe piața românească. ”Grup West Premium are de acum șansa de a reprezenta cel mai bine vândut brand premium la nivel mondial dar și în România.” De asemenea, domnul Schulz a vorbit despre ce înseamnă să reprezinți un brand permanent preocupat de evoluția în domeniul tehnologiei, dar și cel al eficienței și respectului față de mediu, un brand care în ultimii 12 ani a câștigat nu mai puțin de 50 de distincții internaționale la capitolul motoare, de două ori mai multe decât competitorii direcți.

Acesta a încheiat spunând ca totuși: ”A vorbi despre motoare, performanțe și cifre nu o să îți dea niciodată experiența extraordinară pe care o vei avea la volanul unui BMW – Plăcerea de a Conduce.”

Cu o suprafață totală de 13.000 m , ce cuprinde un showroom de 900 mp și un service de 2100 mp, noua reprezentanță le oferă clienților săi toată gama de servicii BMW la cele mai noi și înalte standarde.

BMW Showroom – oferte pentru autoturisme noi și rulate
BMW Finanțare – soluții avantajoase prin BMW Financial Services
BMW Asigurări – servicii de asigurare obligatorie și CASCO
BMW Tractare – servicii de depanare și tractare auto
BMW Piese – piese de schimb originale, cu garanție
BMW Service – service complet cu personal acreditat BMW
BMW Vopsitorie – materiale și tehnologii de revopsire la standardele BMW
BMW Tinichigerie – tehnologii de reparații conform cerințelor BMW
BMW Cosmetică Auto – soluții pentru a păstra aspectul și valoarea autoturismului dvs.
BMW Hotel Anvelope – depozitare anvelope de vară/iarna

Cu o echipă de profesioniști tineri și dinamici, cu o experiență remarcabilă în domeniu, Grup West Premium își propune să ducă brand-ul BMW în vârful ierarhiei la nivel regional. Aceasta, împreună cu dorința împărtășită clienților săi că Bucuria este BMW.

În anul în care criza economică, atât de puternic resimțită în România, duce toate previziunile într-un spectru sumbru, într-o piață auto ce înregistrează un declin major, GRUP WEST sfidează toate acestea și a decis să investească, și nu oriunde, ci în segmentul premium.

[Sursa: Grup West]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account