[VIDEO] Cel mai nou dealer BMW M: BMW Proleasing Motors

BMW Proleasing Motors

(P) BMW Proleasing Motors, singurul showroom BMW din Prahova, devine partener oficial BMW M.

În anul în care divizia BMW M sărbătorește 50 de ani de inovație, pasiune și excelență, showroom-ul BMW Proleasing Motors a fost transformat într-o expoziție unică și a devenit gazdă pentru unele dintre cele mai importante modele BMW M din istorie.

Noi am fost acolo și am admirat mașini absolut fascinante pentru orice pasionat al lumii auto. Șansele să vezi pe viu un BMW M6, din generația E24, sunt minime, mai ales dacă e însoțit de un BMW 1M Coupé. Plus două generații legendare BMW M5: E39 și E60. Iar plusul de culoare a venit din partea unui excelent BMW M3 E30, chiar dacă sub formă de replică. Acestor modele clasice li s-au alăturat noile BMW M4 Competition și X5 M, dar și un superb BMW M5 CS.

În orice caz, pentru că imaginile spun mai mult decât cuvintele, mai jos avem un  scurt clip pe care noi l-am realizat în showroom-ul celui mai nou dealer BMW M.  

Având un centru integrat de service, showroom-ul BMW Proleasing Motors este dezvoltat după noile standarde internaționale ale mărcii și are acum resursele necesare pentru a deservi un segment de piață aflat într-o creștere continuă în ultimii ani: cel al modelelor de înaltă performanță. Prin urmare, dacă vrei să descoperi cele mai performante modele din gama BMW M, BMW Proleasing Motors te așteaptă cu porțile deschise. 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account